9 Ekim 2009

FARMVİLLE


   Dün 2 saatlik otobüs yolculuğundan sonra evime geldim.Geldim de ne oldu?Benim büyük Paşa bana ev ödevi bırakmış.Laptobun içinde bir not:-''Anneciğim,benim tarlamı biç,domates ek.Kardeşimin tarlasınıda .Maraz oğlun.''
  Tabii bizim dönüm dönüm arazilerimiz yok iyikide yok,Farmville den bahsediyor.Açtım Facebook'u.Ama olayı tam olarak bilmiyorum.Deneme yanılma ile bir saatte iki tarlayı biçtim, domates ektim.Peşinden mutfağa girip patates pişirdim.
  Bu sabah 7.30 da tam evden çıkarken bir çığlık :''-Anneeeee sen benim traktöre benzin mi aldın,tarlayı biçerken.''
   -Evet.Bir ara orağı  bulamadım , traktörü  çalıştırdım.
   -Neden aldın?Benzin çok pahalı ben tarlamı büyütecektim.Tamam Nihat Sırdarda bas bas bağırıyor alem fm de .Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz ama,bilmedende olsa aldım.12 yaşındaki Paşam böğürüyor,iğrenç bir bağırtıyla ağlıyor,işe götüren arkadaş telefon ediyor,ben telefonu çantamda bulamıyorum,küçük Paşa ağlıyor,abim şimdi beni dövecek.Büyük hem yerlerde tepiniyor,hemde görürsünüz kardeşimi dövecem.Ben acele bir şekilde servise iniyorum,gerizekelı asansör kapanmıyor,arabaya binip arıyorum,ikiside ağlıyor.
  Yarım saatlik yol boyunca konuşuyorum.- Canım inanki bilmiyordum, deneme yanılmayla bu kadar oldu.Yok zırıltı devam.
  Sanada başlarım, tarlanada , Farmville'nede dedim kapattım telefonu.2 saat sonra aradım, benimle konuşmadı oğlum.-Benim senin gibi annem yok ,dedi.
  Sadece merak ediyorum.Dünyada kaç anne benim yaşadığım şu durumu yaşamıştır?Bilen bana desin.

4 yorum:

  1. 'deliköpek' diyip telefonu kapatsaydın :))

    YanıtlaSil
  2. bu çocuklar alem.internet bu yüzden sakıncalı galiba çocuklar için.geçen gün mario aynayıp bir türlü bir etabı geçemeyen küçük bir kızın videosunu seyrettin dehşetler içinde kaldım.

    YanıtlaSil
  3. Bildiğim tek birşey var dün çok üzüldüm,ama hatamı dün akşam anladım.Benim benzin aldığım para yeşil paraymış ,oğlum onu 20 level oluncaya kadar ancak kazanmış.O paraylada tarlasını büyütecekmiş.Anası yüzünden geleceği karardı yavrumun...

    YanıtlaSil
  4. Bu arada bu zararlı bir oyun değil.Vurdu kırdı yok,çiftçilik yapıyorsun ,bence sorumluluk aşılıyor.

    YanıtlaSil