15 Temmuz 2010

LİSE ARKADAŞIM CİNAYET İŞLEMİŞ!

 AYŞE   TÜRKMEZ      GÖLBAŞI(Ankara), (DHA) 15 Temmuz 2010


ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde oturan 42 yaşındaki Kamber Doğan, bir süre önce boşandığı eşi 33 yaşındaki Gülay Kaman ile baldız 38 yaşındaki Sevilay Kaman'ı gördüğü park halindeki otomobilde tabanca ile öldürdükten sonra intihar etti.
Olay, dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Kamber Doğan, şiddetli geçimsizlik sonucu geçen yıl Gülay Kaman'dan boşandı. Psikolojik bunalıma girdiği öne sürülen Kamber Doğan, eski eşi Gülay ile baldızı Sevilay Kaman'ı dün gece Karşıyaka Mahallesi'ndeki Can Apartmanı önünde park halinde bulunan 06 MTH 29 plakalı otomobilde görünce çılgına döndü.
Kamber Doğan, çıkan tartışma ile birlikte otomobilde bulunan eski eşi Gülay Kaman ile eski baldızı Sevilay Kaman'ı başlarına birer el ateş ederek öldürdü. Kamber Doğan daha sonra tabancasını alnına dayayıp tetiğe dokunarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Doğan, kaldırıldığı Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili inceleme yaparken, cesetler Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetin neden işlendiği henüz belirlenemedi. 1 çocuk annesi Gülay Kaman’ın boşandığı eşi Kamber Doğan’ın psikolojik sorunları olduğu ifade edildi.
 

 sabah facebookta bir arkadaşım  Kamberi kaybettik diye duvarına yazdı.
Arkadaşlarla görüştüm,sonuç yukarıdaki haber.
Kamberle lise son sınıfta aynı sınıftaydık,sene 1988.
Hakkında hatırladığım,alman konsolosluğunda çalışıyordu,derste hep uyurdu.
Bir çocukları varmış.
Diğer arkadaşlar yalnış işler yaptığını,yalnış yolda olduğunu söylemişlerdi
Allahım kimseleri böyle çıkmazlara koyma.
Allah günahlarını affetsin.






1 yorum: